Ekonomisk administration

 

Är pappersarbete er starka sida?  Då tar vi hand om så lite som möjligt av din administration. Om så inte är fallet kan vi ta hand om all administration. Vi erbjuder en personlig och anpassad service. Vi hjälper till med att kapa toppar i ert administrativa arbete för att frigöra tid för er att arbeta med kärnverksamheten. Vi har hög tillgänglighet för att kunna svara på frågor som dyker upp och även för att kunna hjälpa till med eventuella problem som uppstår. De tjänster vi erbjuder inom detta område är följande:

-         Grundbokföring

-         Deklarationer

-         Löner

-         Betalningar

-         Fakturering

-         Årsredovisningar

-         Ekonomistyrning

-         Myndighetskontakter

Processen för ekonomisk administration

Vid startar samarbetet tillsammans med våra nya kunder genom att erbjuda en analys där vi tillsammans går igenom hur de administrativa arbetsflödena ser ut idag. Därefter diskuterar vi olika samarbetsformer och vilken prissättning som passar bäst för er.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Erbjudande för våra nya kunder!

Vid startar samarbetet tillsammans med våra nya kunder genom att erbjuda en analys där vi tillsammans går igenom hur de administrativa arbetsflödena ser ut idag. Därefter diskuterar vi olika samarbetsformer och vilken prissättning som passar bäst.

 

econa rådgivning